T 75 89 10 42
F 75 89 01 90
info@hedema.dk

Stillingen er nu besat - Laseroperatør

Hedema A/S søger fleksibel, ansvarsbevidst og positiv laseroperatør til 3 dages nathold.

Arbejdstiden vil være søndag aften til onsdag morgen fra klokken 19.00 til klokken 7.00.

Din primære opgave vil bestå i betjening af vores laserskærere.

Det er en fordel hvis du har erfaring med laserskæring, gerne Bystronic.

Grundig oplæring vil selvfølgelig finde sted.

Hedema A/S tilbyder løn efter kvalifikationer på en spændende og alsidig virksomhed, som har fokus på kvalitet og rettidig levering.

Godt humør og fokus på opgaven er kendetegnende for virksomheden.

Hedema A/S er en moderne industrivirksomhed med brede kompetencer inden for pladebearbejdning. – herunder revolverstansning, laserskæring og spåntagning.

Se mere: www.hedema.dk

Hvis du har lyst til at søge stillingen, kan du kontakte

Tonni Martens på tlf. 76 75 27 23

eller mail job@hedema.dk, skriv laseroperatør i emnefeltet.

Glædelig jul og godt nytår 2017

 

 

Facadebeklædning af 1800 m2

Hedema har udskiftet næsten 60 tons cortenstål hos Carlsberg.

Arbejdsprocessen har været rigtig rigtig god. Det er ikke altid, at byggesager går så nemt, som det her, siger bygningsansvarlig for Carlsberg i Danmark, Michael Thomsen.  

Læs hele casen om facaderenovering her

Hedema opruster med svejserobot

Om bare 14 dage er den klar til at servicere nye og eksisterende kunder

Hedema opruster på svejsefronten med en ny svejserobot Cloos og gør klar til at løse nye typer opgaver og servicere nye kunder med den øgede kapacitet. Det er virksomhedens anden nye svejserobot i år, der netop er ankommet til Vejlevej 158.

Den nye svejserobot kan arbejde med emner op til 8 meter i længden og inden for en diameter på 2 meter.

Ny specialbygget svejserobot på vej

Professionel stolthed

Etablering af produktlinje til håndtering af grøntsager og ferskvarer

Logistikcenteret har i foråret 2016 været ekstern rådgiver på et projekt, hvor en kunde skulle udvide produktionskapaciteten. De trak Hedema med ind som samarbejdspartner og underleverandør til projektet. 

- Vi valgte Hedema til opgaven, fordi det virkede, som om de havde forstand på, hvad de snakkede om, fortæller administrerende direktør Steen Jeppesen fra Logistikcenteret.

Joachim Damgaard Holst har været kontaktpersonen, og vi har været ualmindelig godt tilfreds med ham – vi har haft en fin udveksling og sparring, og han er kommet med gode ideer.

Derfor valgte Logistikcenteret Hedema

Facadebeklædning

Bygningsstål og facadebeklædning

Vi udfører facadebeklædning og altaner - bygningstål til forstærkninger, indvendige og udvendige trapper, gelændere, værn, reposer, platforme, terrasser og mange andre dele i stål.

Læs mere om facadebeklædning her

Hedema vandt på pris og leveringstid

Lynhurtig responstid

- Vi har et meget positivt indtryk af Hedema, fortæller Carsten Sørensen, key account technical support hos Lund & Sørensen. Vi benchmarkede på fire store firmaer, her i blandt to østeuropæiske, da vi skulle finde en leverandør til nogle specielle plader til vindmølleindustrien. Og her vandt Hedema klart.

 

Hedema klarer opgaven fra stansning til montage

Hedemas fornemmelse for kvalitet

Kvalitetstyring er mange ting

Det fortæller Joachim Damgaard Holst, konstruktør og projektleder hos Hedema.

- Vi skal forholde os individuelt til kundernes særlige ønsker og krav til kvalitetsstyring og kvalitetssikring. Sammen med kunderne finder vi frem til det niveau, de ønsker.

Det handler om at stille de rigtige spørgsmål

Præcision ved laserskæreren

Steffen Geer Brandt på 34 år er den seneste ansatte hos Hedema.

- Jeg programmerer Hedemas tre laserskærere, som skærer alle slags emner. Det er lige fra elementer til vindmølleindustrien til bittesmå beslag. Så står vi og gætter på, hvad de mon skal bruges til. 

Læs mere om Steffen her

De har motorolie i blodet

Tre medarbejdere dyrker motorsport på højt plan

Hele tre medarbejdere hos Hedema dyrker motorsport på højt plan. Og Hedema sponserer selvfølgelig alle tre.

Mathias er klejnsmedslærling og er netop blevet Danmarksmester i motocross. Morten er programmør og kører rally med en kollega fra Hedema, mens Peter er professionel speedwaykører og supplerer med freelancearbejde hos Hedema.

Læs mere om motorsport hos Hedema her

Ronni Jacobsen

I den næste tid bringer vi portrætter af vores knalddygtige medarbejdere

Vi begynder i afdelingen for bygningsstål.

Konstruktør og projektleder Ronni Jacobsen, der er uddannet klejnsmed og produktionsteknolog, har været hos Hedema i fem år i afdelingen for bygningsstål.

Ronni udvider løbende sine kompetencer ved at tage kurser og en projektlederuddannelse.

Læs mere om Ronni her

Vi har hjertet på rette sted

Hos Hedema har vi anskaffet en hjertestarter

74 % overlever et hjertestop, hvis de hurtigt får hjælp fra en hjertestarter. Med 70 medarbejdere var det en god grund til at installere hjertestarteren her.
Som direktør Jens Poulsen siger:

- Det er en af de ting, man aldrig håber at bruge, men hvis uheldet er ude, er den uundværlig.

Vores hjertestarter er offentligt registeret, så den er ikke kun tilgængelig for Hedemas personale, men for alle i området. 

Jo størrelsen betyder noget ...

Nye større forhold har gjort en forskel for kunder og medarbejdere

Efter 33 år hos Hedema ved Jørn Knudsen om nogen, at det har gjort en positiv forskel for både kunder og personale, at virksomheden er flyttet til Vejlevej i Horsens.Sådan gør de større lokaler en forskel

Vi strømliner vores indkøbsaftaler

Bedre prisaftaler er med til at sikre en god bundlinje

Peter Jacobsen er ansat hos Hedema A/S i en nyoprettet stilling som indkøber. Ideen med den nye stilling er at strømline og samle Hedemas indkøb, opnå bedre prisaftaler og sikre en god bundlinje. Hedemas fokus på optimering af indkøbsaftalerne går i tråd med virksomhedens vækststrategi.

Læs mere om Peter

Vækst og optimering

Vi byder velkommen til mange nye medarbejdere

I forbindelse med vores vækststrategi effektiviserer og optimerer vi produktion og indkøb, blandt andet med ansættelse af to nye medarbejdere.  

Peter Jacobsen, vores nye indkøber, skal samle vores indkøb, så vi kan fastholde vores gode priser, og Niels Lundberg, produktionskoordinator, skal sikre, at produktionen kører gnidningsløst.

Derudover har vi ansat fire smede, en maskinarbejder, en medarbejder på bukkeværkstedet og en bogholderiassistent.

 

Der er bare noget fedt ved maskiner!

Vores nyeste medarbejdere er 31-årige Julie Hedevang.

Julie betjener vores kantbukkere i bukkeafdelingen.

- Der er bare noget fedt ved maskiner! Jeg synes, det er sejt, alt det man kan lave!
fortæller Julie, der egentlig er uddannet frisør. Hun nyder at nørkle med at få grader og længder til at passe på millimeter og tiendedele millimeter.

Læs mere

Der skal leveres til tiden!

- Lean er rygraden i det, jeg laver

Niels Lundberg har været ansat som produktionskoordinator hos Hedema siden 1. juni. Han kommer med en uddannelse som leanmanager, en lean forandringsuddannelse og DI’s lederuddannelse sammen med en uddannelse inden for projektstyring og projektledelse.

Læs mere om Niels

Vi er på plads i Horsens

– og klar til sædvanlig service

Flytningen fra Hedensted til Vejlevej 158 i Horsens er gået effektivt og hurtigere end forventet. At have produktionen fordelt på to lokationer var ikke rationelt, så alle medarbejdere har givet den gas for at komme i hus i de nye lokaler. Nu glæder vi os til at give kunderne vores udelte opmærksomhed og strømline processer og produktion, så vi fortsat kan levere hurtigt og effektivt. Ligesom vi glæder os over de lyse lokaler, de mange ekstra m2 (11.000 – næsten dobbelt så mange som før) og vores nye laserskærer.

Sommerferie

Hedema A/S holder lukket i uge 29. og 30.

God sommer til kunder og leverandører!

Thorleif Pedersen

Blev smed med flot 12-tal

Thorleif Pedersen har været voksenlærling hos os siden 2012, og blev færdig som smed i vinter med et flot 12-tal. Tillykke til Thorleif – og til os med endnu en dygtig medarbejder.

Vi tager springet

- Nyt navn og ny adresse = større effektivitet og bedre processer

Mange af jer kender i forvejen Hedensted Maskinfabrik A/S som HEDEMA A/S. Fra 1. januar bliver det vores officielle navn.
Vi flytter til Horsens, hvor vi får dobbelt så meget plads, øger vores kapacitet og optimerer processer og effektivitet.

Læs mere

Glædelig jul og godt nytår 2016

 

 

EN 1090 og ISO 9001

- din garanti for høj kvalitet

Hedensted Maskinfabrik A/S lægger stor vægt på kvalitet – både i det arbejde, vi udfører og i de processer, vi gennemgår. Derfor har vi valgt at blive ISO 9001 certificeret og samtidig få en EN 1090 certificering i både stål og aluminium op til udførelsesklasse 4 (EXC4). Det er din garanti for kvalitet, dygtige medarbejdere og effektiv styring af processer.

Læs mere

Så er vores hjemmeside i luften

Nu kan du også læse om os på mobilen

Hedensted Maskinfabrik A/S har netop lanceret vores nye hjemmeside. Hjemmesiden er udarbejdet af kommunikationsvirksomheden Blickfang - www.blickfang.dk. Målet har været at få en moderne hjemmeside, der fungerer lige godt på computer, tablet og mobiltelefon. Og selvfølgelig få gjort os og vores ydelser mere synlige over for nye og eksisterende kunder. 

Vi cykler for en god sag

Vil du støtte Scleroseforeningen gennem et sponsorat?

Hos Hedensted Maskinfabrik A/S gør vi ikke noget halvt. Derfor deltager sælger Jimmy Carlsen og indehaver Kim Kjær Andersen, i CYKELNERVEN, Danmarks hårdeste velgørenhedsevent og den ultimative sportslige udfordring på to hjul. Du har mulighed for at støtte os og Scleroseforeningen med et sponsorat.

Læs mere

Scroll ned og se mere