Hedema A/S får investorgruppen FPE Group som ny medejer

11 oktober 2023

Hedema A/S får investorgruppen FPE Group som ny medejer med henblik på at styrke selskabet i sin fortsatte vækst

Med virkning fra den 10. oktober 2023 har investorgruppen FPE Group (”FPE”) overtaget aktiemajoriteten i Hedema A/S (”Hedema”) i Horsens. Hedema har siden 2007 været ejet og drevet af Kim Kjær Andersen og Jens Poulsen og råder i dag over et produktionsareal på 11.000 m2. Virksomheden har 88 ansatte og en stor, alsidig maskinpark med kapacitet til store og små serier.

Kim Kjær Andersen og Jens Poulsen fortsætter som direktører og medejere af Hedema med hver 10% og FPE erhverver de resterende 80%.

Hos Hedema ønsker vi at fortsætte den positive udvikling som en attraktiv samarbejdspartner for vores kunder samtidig med ønsket om at vækste og videreudvikle vores forretningskoncept og markedsposition yderligere. I denne forbindelse har FPE vist sig som en stærk partner via deres mange års erfaringer med at købe og videreudvikle danske ejerledede industrivirksomheder.

Kim Kjær Andersen udtaler: Med FPE har vi fundet det, vi ledte efter, da FPE investerer med langsigtet ejerskab for øje. FPE har med deres tilgang til generationsskifte, og qua deres ejerskab i andre lignende selskaber, overbevist os om, at de er den rigtige partner til at videreføre Hedema med de stolte traditioner, som vi har opbygget igennem årene. Vi er overbeviste om, at med FPE som medejer kan vi yderligere styrke vores kernekompetencer og samtidig fokusere på langsigtet vækst til gavn for både vores medarbejdere og kunder.

Jens Poulsen udtaler: Hedema står i dag i en meget stærk position i et spændende marked, hvor behovet for vores ydelser er stigende. Det har derfor været vigtigt for os at sikre det langsigtet ejerskab for Hedema til gavn for vores højt kvalificerede medarbejdere og langvarige kunderelationer. Med FPE som medejer står Hedema nu endnu stærkere og rustet til fortsat vækst.

Christian Dalum, FPE udtaler: Vi er imponeret over Hedemas position i markedet og de stærke kompetencer, som Hedema har opbygget igennem årene. Vi ser meget frem til at fortsætte den positive udvikling og gøre Hedema endnu større og stærkere i tæt samarbejde med vores medarbejdere og kunder.

 

Hedema

Hedema løser opgaver inden for alle typer pladebearbejdning, laserskæring, cnc-bearbejdning og svejsning samt grundig rådgivning om konstruktion og produktionsmetoder, herunder også kreativ sparring om prototypeudvikling og design af unika. Hedema er blandt de førende aktører på det danske marked og beskæftiger 88 højt kvalificerede medarbejdere. Hedema har løbende foretaget store investeringer og råder i dag over en moderne og avanceret maskinpark.

FPE

FPE er et privatejet investeringsselskab med fokus på at opkøbe og udvikle mindre og mellemstore danske virksomheder med langsigtet ejerskab for øje.Ved yderligere spørgsmål:

Kim Kjær Andersen

Adm. direktør

Hedema A/S

Mail: kka@hedema.dk

Telefon: 76 74 50 00

 

Christian Dalum

Partner

FPE Group

Mail: cd@fpegroup.dk 

Telefon: 20 20 57 00

Tilbage til aktuelt
CTA: Har du spørgsmål

Har du spørgsmål, 
så kontakt os

Find din specialist

CTA: Har du spørgsmål
Logo ikon
bubble