Nyt layout i vores bearbejdningsafdeling

01 juni 2023

Travlhed og mange nye spændende opgaver kræver noget af maskinparken og produktions-setuppet. Derfor har vi delt vores bearbejdningsafdeling op efter funktioner, så vi undgår unødig transport og flytten rundt på emnerne. Det optimerer vores produktionsflow og giver et hurtigere gennemløb.

I vinter investerede vi i to nye fræsere, en Haas VF7 og den seje portalfræser AWEA LP-3016 til bearbejdning af store emner. Og så blev pladsen pludselig trang.

Vi har flyttet den manuelle bearbejdning ind i et separat lokale, og det samme med drejebænkene. Så nu står vi ikke i vejen for hinanden, og vi bruger ikke unødig tid på logistik – i stedet udnytter vi vores dygtige medarbejdere til det, de er gode til.

Vi får mere igennem produktionen, fordi vi har optimeret layoutet, mindsket den interne transport og forbedret logistikken.

Og det er selvfølgelig ikke slut med det – efter sommerferien føjer vi en ny top automatiseret laserskærer med ilægger og udplukker og en ny kantbukker med automatisk værktøjsskift til maskinparken. 

Tilbage til aktuelt
CTA: Har du spørgsmål

Har du spørgsmål, 
så kontakt os

Find din specialist

CTA: Har du spørgsmål
Logo ikon
bubble