Laserskæring

Har du brug for 100% præcis og effektiv laserskæring? Laserskæring er den mest effektive og præcise metode til at skære i metalplader, hvor du opnår en høj ensartethed, og hos Hedema kan vi hjælpe dig godt i mål.

Laserskæring ned til mindste millimeter 

Vi udfører laserskæring med præcision ned til 0,1 mm. Derfor er kvaliteten af vores produkter altid høj, og vi kan håndtere stort set alle opgaver inden for laserskæring i alle metaller. Vi laserskærer plader til alle typer virksomheder og brancher både enkeltstyk samt små og store serier.

Vi står også gerne for al slags viderebehandling af dine laserskårne emner, uanset om de skal bukkes, valses eller svejses. På den måde kan du regne med hurtig ekspedition og en høj grad af fleksibilitet i vores løsninger.

Spar på omkostningerne med laserskæring

Med laserskæring kan man udnytte emnets fulde kapacitet og samtidig sikre hurtig og præcis levering af dine laserskårne emner. På den måde kan du reducere de samlede omkostninger og gennemløbstid, og det sikrer dig en konkurrencedygtig pris i markedet.

Vores programmører programmerer laserskæreren direkte fra din digitale tegning, 3D-fil eller håndskitse, og derfor er omstillingstiderne korte og produktionen langt mere effektiv end traditionel skæring.

Laserskæring i store dimensioner

Vi udfører laserskæring i alle slags metaller og kan håndtere plader med store dimensioner helt op til 4000x2000 mm. 

Med laserskæring undgår du desuden ridser og ujævne snitflader, da emnet får skarpe hjørner uanset materialets form og tykkelse. Vi kontrollerer hellere en gang for meget end en gang for lidt, og vores præcision og kvalitetssikring er din sikkerhed for knivskarp og præcis laserskæring.

Vores maskinpark har: 

 • Amada X1 4 kW
 • Bystronic ByStar, 6 kW
 • Bystronic BySprint Fiber, 4 kW

Pladedimensioner

Hos Hedema kan vi levere alle slags metaller i følgende mål: 4000 x 2000 mm.

Pladetykkelser vi kan skære er: 

 • 25 mm
  Almindeligt stål
 • 20 mm
  Rustfrit stål
 • 15 mm
  Aluminium
bubble