Montage

Vi kan hjælpe fra A til Z. Det vil sige, at vi også kan hjælpe med montagen af dit emne, så du sikrer, at det hele samles og opsættes korrekt efter alle bogens regler. På den måde får du samlet opgaverne og skal ikke forholde dig til flere underleverandører.

Montage og levering samlet ét sted

Ved at samarbejde med os behøver du kun at gå ét sted hen. Vi er nemlig totalleverandør af stålløsninger, og det betyder, at vi også kan hjælpe med levering og montage af emnet. 

Er der tale om et større og komplekst emne, hvor flere dele fx skal leveres som en samlet komponent, så træder vi også gerne til med vores erfaring og kompetencer. 

Du kan både levere delene og montere emnerne for dig – eller vi kan producere og samle elementerne for dig.

Montageopgaver af alle typer

Hos Hedema kan vi klare alle slags montageopgaver, herunder emner i rustfri, stål, aluminium, kobber eller andre metaller. Vores mangeårige erfaring med de forskellige materialer gør, at vi ved præcist, hvordan de enkelte metaller skal behandles for at få det bedste resultat. 

Har du montageopgaver, der kræver særlig præcision, så tag fat i os. Vi arbejder detaljeorienteret og omhyggeligt med alle processerne fra start til slut.

bubble