Pladevalsning

Pladevalsning er en del af pladebearbejdningen, som benyttes til at runde emner. Hos Hedema udfører vi specialopgaver inden for pladevalsning i alle metaller på op til to meters længde.

Valsning af plader i alle metaller

Har du brug for at få inddækket eller afskærmet maskiner, søjler, vinduer eller noget fjerde? Vi fremstiller pladesvøb, inddækninger til søjler, vinduer, facader og afskærmning til maskiner, og vi hjælper også gerne dig med pladevalsning, uanset hvor i processen du er. 

Har du blot en idé, der skal føres ud i livet? Så kan Hedema være din rådgiver og samarbejdspartner fra idé til udvikling og produktion.

Pladevalsning af større emner

Vi tilbyder valsning af tyndpladeemner op til to meters længde, og det gælder i alle metaller – stål, rustfrit og aluminium. Til pladevalsning i materialer som slebet/poleret rustfrit stål, aluminium og kobber tilbyder vi valsning i en pladevalse med gummibelægning, så der ikke opstår ridser og mærker.

Vi sikrer kvalitet, effektivitet og hurtig levering – altid med fokus på den gode kundeoplevelse og lave fejl, da dette i sidste ende kan spare dig både tid og omkostninger.

Vi er totalleverandør – også på valsning af plader

Pladevalsningen kan kombineres med andre former for pladebearbejdning, fx kantbukning, så der opnås elegante løsninger uden svejsninger.

Hos Hedema tager vi os af din ordre gennem hele processen og tilbyder laserskæring, pladebuk, stansning samt overfladebehandling og montage. Vores certificerede svejsere udfører alle former for svejsearbejde, så du med ro i maven kan give opgaven videre.

Vi leverer valsning af plader i alle metaller, både som enkeltstyk og seriefremstilling.

bubble