Robotsvejsning

Søger du en virksomhed til svejsning, er vi hos Hedema eksperter i netop robotsvejsning. Vi er placeret centralt i Horsens i Østjylland, men dækker kunder og opgaver i hele landet.

Svejsning med høj præcision og ensartethed

Hos Hedema har vi tre svejserobotter og 20 certificerede svejsere, hvilket gør, at vi kan levere en høj leveringssikkerhed, hurtig levering og kvalificeret sparring på din opgave.

Vi har specialiseret os i robotsvejsning i alle metaller, herunder metal, stål og aluminium. Vores maskinpark klarer avancerede emner op til otte meter i længden, hvorfor vi også varetager de større opgaver, du måtte have. 

Hos Hedema får du effektiv sparring i hele processen fra idéudvikling og skitser til efterbehandling, montage og forsendelse af de svejste emner. Vi arbejder med 2D-filer, 3D-filer eller ud fra dine håndtegnede skitser – alt sammen naturligvis inden for industriens krav og standarder. Fordelen ved at vælge robotsvejning er en høj ensartethed samt laverer omkostninger. 

Certificeret og fleksibel samarbejdspartner

Vi udfører robotsvejsning i sort stål, rustfri stål og aluminium fra vores 2.400 m2 svejsehaller, der er indrettet til at kunne levere hurtig, præcis og fleksibel svejsning.

Vores 20 svejsere er alle certificerede efter EN I9606-1+2. Det betyder, at du som kunde kan få certifikatsvejsning i alle vores forskellige svejseprocesser og materialegrupper. Du kan således regne med den bedste kvalitet på dine svejste emner. Denne certifikatsvejsning gælder også ved manuel svejsning. 

Svejsefiksturer og programmering

Vi udvikler vores egne fiksturer til manuel svejsning og robotsvejsning.

Hvor meget programmering og udvikling af fiksturer, der skal til, afhænger nemlig af, hvor kompleks den konkrete svejseopgave er. Ved at tilpasse svejsningen efter det konkrete behov reducerer vi således omstillings- og spildtiden, der i sidste ende giver besparelser og effektivitet for dig som kunde.

Robotsvejsning ved Stenhøj

Robotsvejsning ved Stenhøj

Se alle cases

Se hele casen

bubble