Svejsning

I Hedema tilbyder vi svejsning i stort set alle metaller og svejser alt fra store komplekse konstruktioner til mindre simple opgaver. Derfor kan vi sikre et professionelt resultat inden for en stor variation af specialer og ekspertise inden for svejsning.

Et hold af specialiserede smede

Med et hold af 30 dygtige smede og svejsere, hver med deres egne specialer, er vi stolte af at kunne levere kvalitetsarbejde inden for svejsning i stort set alle metaller. Vores ekspertise spænder bredt - fra store, komplekse konstruktioner til mindre, mere simple opgaver. Uanset omfanget af opgaven, kan du derfor være sikker på, at vi tager den seriøst.

Om du har behov for svejsning af små dele eller store konstruktioner, kan du stole på Hedema A/S til at levere professionelt arbejde med fokus på kvalitet og pålidelighed. Kontakt os i dag for at få mere at vide om vores svejsetjenester.

Moderne udstyr sikrer præcision

Vi er udstyret med det nyeste udstyr inden for punktsvejsning og boltsvejsning, og vores svejsemuligheder inkluderer MIG, MAG, TIG og LASER, hvilket sikrer, at vi kan imødekomme ethver svejsebehov med præcision og kvalitet.

Samtidig vægter vi gode arbejdsforhold højt hos Hedema A/S. Det betyder, at vores arbejdsstationer er fuldt udstyrede med det nødvendige værktøj, for at sikre en sikker og komfortabel arbejdsplads.

bubble