T 75 89 10 42
F 75 89 01 90
info@hedema.dk

Når vi kalder os alsidige og præcise,

mener vi ...

 

  • Vi går langt for at komme kundens krav i møde
  • Vi ved, at præcision er absolut nødvendig – både i produkter og processer
  • Vi afleverer det aftalte produkt til aftalt tid


Kort sagt, vi håndterer processen fra start til slut, og du behøver ikke andre underleverandører på laserskæring og pladebearbejdning. Sådan sparer du tid og en helt masse forklaringer – og opnår lave fejlrater og en effektiv ordrebehandling.

Optimerede arbejdsgange sikrer en god proces - og levering til tiden

Vi stiller krav til os selv og prioriterer en præcis og professionel dialog med kunden. Derfor har vi skabt en motiveret organisation med fagligt dygtige medarbejdere, der engagerer sig i at løse kundernes opgaver inden for alle typer pladebearbejdning og laserskæring. Du får grundig rådgivning om konstruktion og produktionsmetode og kreativ sparring om protopotypeudvikling og design af unika.

Effektiv ordrehåndtering

Vi tager os af alle processer

- og er en engageret sparringspartner

Vores styrke er dygtige, erfarne medarbejdere og alsidige produktionsfaciliteter – et effektivt mix af gamle håndværkstraditioner og topmoderne industri.

Vi behersker alle niveauer i fremstillingen, fra konstruktion og design til prototypeudvikling og produktion. Det gør os til en foretrukken leverandør af totalløsninger i alle seriestørrelser.

Få sparring her

Vi er din alsidige underleverandør100 % underleverandør uden egenproduktion

Hedema blev etableret i 1972 som Hedensted Maskinfabrik og er siden vokset til en moderne maskinfabrik med 50 medarbejdere. Investeringen i den første revolverstanser i 1984 blev startskuddet til en større vækst og en yderligere specialisering i pladebearbejdning og laserskæring. I dag er Hedema en stærk partner for mange grene af dansk industri.

I 2007-2008 gennemførte vi et vellykket generationsskifte. I dag tegnes virksomheden i et kompagniskab mellem Kim Kjær Andersen og Jens Poulsen.
Virksomheden skiftede navn fra Hedensted Maskinfabrik A/S til Hedema A/S ved årsskiftet 2015/2016.

Se vores ydelser

Vores historie

Nye ejere og masser af vækst

Hedema - tidligere Hedensted Maskinfabrik - begyndte med to medarbejdere i 1972 og har i dag udviklet sig til en topmoderne underleverandør til industrien med speciale i pladebearbejdning. Nedslag i historien tæller et succesfuldt generationsskifte  og udnævnelse til  Gazelle-virksomhed af Børsen i 2007.

Læs vores historie

Scroll ned og se mere