Din strategiske samarbejdspartner

Vi tager os af hele processen

Vi går ind i et strategisk samarbejde med vores kunder for at skabe de bedste, billigste og mest effektive produkter og processer.

Vi er din totalleverandør, leverer komplette løsninger og håndterer alle faser i produktionen af dine emner. Sådan sparer du tid og en helt masse forklaringer – og opnår lave fejlrater og en effektiv ordrebehandling.

Optimerede arbejdsgange sikrer en god proces - og levering til tiden

Vi stiller krav til os selv og prioriterer en præcis og professionel dialog med vores kunder. Derfor har vi skabt en motiveret organisation med fagligt dygtige medarbejdere, der engagerer sig i at løse kundernes opgaver inden for alle typer pladebearbejdning, laserskæring, cnc-bearbejdning og svejsning. Du får grundig rådgivning om konstruktion og produktionsmetode og kreativ sparring om protopotypeudvikling og design af unika.

Effektiv ordrehåndtering

Vi har arbejdet intensivt med at optimere vores arbejdsgange. Derfor har vi et af landets mest effektive ordrehåndteringssystemer. Alt foregår i én arbejdsgang, og ansvaret for ordrens eksekvering hviler udelukkende på vores effektive ordremodtagere. 

Kontakt os her

Vi tager socialt ansvarTrivsel og arbejdsglæde er vigtigt for os

Vi har 70 motiverede produktionsansatte og 10 lærlinge og søger altid nye, uddannede medarbejdere. Trivsel og arbejdsglæde er vigtigt for os - vi oplærer selv den kvalificerede arbejdskraft, vi har brug for og tager generelt et socialt ansvar.

Vores produktion er automatiseret, og vi investerer løbende i nye maskiner og i videreuddannelse af vores medarbejdere. 

Din maskinfabrik i Horsens

Historien bag Hedema

Hedema - tidligere Hedensted Maskinfabrik - begyndte med to medarbejdere i 1972 og har i dag udviklet sig til en topmoderne industriel samarbejdspartner med speciale i pladebearbejdning. Nedslag i historien tæller et succesfuldt generationsskifte og udnævnelse til  Gazelle-virksomhed af Børsen i 2007.

I dag er Hedema en stærk partner for mange grene af dansk industri. Maskinfabrikken i Horsens tegnes i et kompagniskab mellem Kim Kjær Andersen og Jens Poulsen. 

Læs vores historie

Scroll ned og se mere