Din strategiske samarbejdspartnerVi tager os af hele processen

Vi går ind i et strategisk samarbejde med vores kunder for at skabe de bedste, billigste og mest effektive produkter og processer.

Vi er din totalleverandør, leverer komplette løsninger og håndterer alle faser i produktionen af dine emner. Sådan sparer du tid og en helt masse forklaringer – og opnår lave fejlrater og en effektiv ordrebehandling.

Vi skal tage et socialt ansvar – og uddanne lærlinge

Hos Hedema mærker vi, ligesom resten af branchen, manglen på kvalificeret arbejdskraft.

Som de øvrige produktionsvirksomheder skriger vi på industriteknikere, smede, robotsvejsere og andre produktionsfolk. Der er ingen vej uden om – vi skal uddanne flere i Danmark.

Læs hele blogindlægget her

Pistol-grill sikrer 12-tal og indstilling til lærlingepris

Hos Hedema har vi altid store ambitioner om at uddanne Danmarks bedste håndværkere sammen med de dygtigste erhvervsskoler i landet

Og det er Mathias Hansen et glimrende eksempel på. Han blev for nyligt færdiguddannet kleinsmed fra Syddansk Erhvervsskole i Vejle med et flot 12-tal for sin pistol-grill.

Læs mere her

Optimerede arbejdsgange sikrer en god proces - og levering til tiden

Vi stiller krav til os selv og prioriterer en præcis og professionel dialog med vores kunder. Derfor har vi skabt en motiveret organisation med fagligt dygtige medarbejdere, der engagerer sig i at løse kundernes opgaver inden for alle typer pladebearbejdning, laserskæring, cnc-bearbejdning og svejsning. Du får grundig rådgivning om konstruktion og produktionsmetode og kreativ sparring om protopotypeudvikling og design af unika.

Effektiv ordrehåndtering

Vi har arbejdet intensivt med at optimere vores arbejdsgange. Derfor har vi et af landets mest effektive ordrehåndteringssystemer. Alt foregår i én arbejdsgang, og ansvaret for ordrens eksekvering hviler udelukkende på vores effektive ordremodtagere. 

Kontakt os her

Vi tager socialt ansvarTrivsel og arbejdsglæde er vigtigt for os

Vi har 70 motiverede produktionsansatte og 10 lærlinge og søger altid nye, uddannede medarbejdere. Trivsel og arbejdsglæde er vigtigt for os - vi oplærer selv den kvalificerede arbejdskraft, vi har brug for og tager generelt et socialt ansvar.

Vores produktion er automatiseret, og vi investerer løbende i nye maskiner og i videreuddannelse af vores medarbejdere. 

Hos Hedema skiller man sig ikke bare af med folk, men finder en løsning

God ledelse og samarbejde er vigtigt hos Hedema

Lone Jørgensen er intern sælger hos Hedema, hvor hun også står for kvalitetsstyring. Hun er en af de garvede medarbejdere og har snart 25 års jubilæum.

Læs, hvorfor Lone er glad for sit arbejde hos Hedema

Din maskinfabrik i Horsens

Historien bag Hedema

Hedema - tidligere Hedensted Maskinfabrik - begyndte med to medarbejdere i 1972 og har i dag udviklet sig til en topmoderne industriel samarbejdspartner med speciale i pladebearbejdning. Nedslag i historien tæller et succesfuldt generationsskifte og udnævnelse til  Gazelle-virksomhed af Børsen i 2007.

I dag er Hedema en stærk partner for mange grene af dansk industri. Maskinfabrikken i Horsens tegnes i et kompagniskab mellem Kim Kjær Andersen og Jens Poulsen. 

Læs vores historie

Scroll ned og se mere