Profil

Din samarbejds-
partner i stål 

Hedema – tidligere Hedensted Maskinfabrik – begyndte sin rejse med to medarbejdere i 1972. I dag har virksomheden udviklet sig til en topmoderne industriel leverandør af komplette stålløsninger med speciale i pladebearbejdning. 

Hedema i dag

I dag er Hedema en stærk samarbejdspartner for mange grene af dansk industri.

Siden 2008 er Maskinfabrikken i Horsens tegnet i et kompagniskab mellem Kim Kjær Andersen og Jens Poulsen. 

I 2023 fik Hedema A/S FPE Group som ny medejer med henblik på at styrke selskabet i sin fortsatte vækst.

Maskinfabrikken i tal

  • 85
    knivskarpe medarbejdere
  • 11000
    m2 i Horsens
  • 10
    friske lærlinge

Effektivitet og automation i fokus

Vores kunders mål og ønsker er vores primære fokus. Vi arbejder derfor altid på at effektivisere og forbedre vores procedurer og løsninger mest muligt, så vi kan skabe de bedste, billigste og mest effektive produkter for vores kunder.

Vi er altid opdaterede på, hvad der sker i branchen, så vores processer og medarbejderes kompetencer hele tiden følger udviklingen og lever op til de krav og standarder, der stilles i industrien.

Udvikling af 
komplette løsninger

Vi er din leverandør af unikke og komplette stålløsninger, der er tilpasset dit behov. Det betyder, at vi kan rådgive fra start til slut og fungere som samarbejdspartner for vores kunder. 

Vi kan levere komplette løsninger og håndtere alle faser i produktionen af dine emner. Det gælder alt fra udvikling til produktion og montage. På den måde sparer du tid ved at lave professionelle komme indover – tid, som du kan bruge på være værdiskabende ting i virksomheden.

Drevet af faglig stolthed og arbejdsglæde

Hos Hedema har vi mere end 80 motiverede medarbejdere, der alle bidrager til, at vi kan levere kvalitetsløsninger til tiden og inden for de aftalte rammer. Vores medarbejdere er vores vigtigste aktiv, og vi sørger derfor altid for at skabe trygge og sunde rammer, der gør det sjovt at være en del af holdet.

Vi tror nemlig på, at det bedste håndværk og den gode kundeoplevelse bedst skabes gennem et godt arbejdsmiljø, hvor vores medarbejdere er stolte af det, de laver og glade for at gå på arbejde hver dag.

Få job hos os

Certificeringer

Hos Hedema er vi certificerede i EN 1090 og ISO 9001, hvilket er din garanti for, at vi producerer, håndterer og monterer dine stålløsninger efter alle bogens regler. Du kan derfor med ro i maven vælge os som din samarbejdspartner, da vi efterlever alle krav og standarder i industrien.

content/certificates.png

Historien bag Hedema

2015/16

Virksomheden flytter fra Hedensted til Horsens og skifter navn fra Hedensted Maskinfabrik til Hedema.

2007

Kim Kjær Andersen og Jens Poulsen køber tilsammen 49% af aktierne og sætter gang i et  generationsskifte. Samme år udnævnes Hedema til Gazelle-virksomhed af Børsen.

1997

Hedensted Maskinfabrik omdannes til et aktieselskab med Erik Burgaard som eneaktionær.

1984

Den første revolverstanser købes, og Hedensted Maskinfabrik bliver nu underleverandør inden for pladebearbejdning – et vigtigt skridt i firmaets fortsatte udvikling.

1972

Erik Burgård køber Hedensted Maskinfabrik. Firmaet har på det tidspunkt to ansatte og 219 m² produktionslokaler.
CTA: linker til cases

Få indblik i vores tidligere projekter

Vores cases

Logo ikon
bubble