Facadebeklædning og bygningsstål

Vi udfører facadebeklædning og altaner - bygningstål til forstærkninger, indvendige og udvendige trapper, gelændere, værn, reposer, platforme, terrasser og mange andre dele i stål.

Vi har viden og erfaring med bygningsstål til at rådgive og sparre med arkitekter og bygherrer hele vejen fra idé og skitse til montering for at skabe det bedste resultat, både sikkerhedsmæssigt, praktisk, arkitektonisk og æstetisk.

Bygningsstål i alle former for tyndplade

Vi arbejder med alle former for tyndplade i stål, rustfrit stål, aluminium og COR-TEN. Alt, hvad vi leverer, er overfladebehandlet i forhold til specifikationen, om det skal være galvaniseret, malet eller alukseret. Vi leverer farverige, vejrbestandige og rengøringsvenlige inddækninger og altaner.

Case

Facadebeklædning af 1800 m2 hos Carlsberg

”Det er vigtigt for Carlsberg med troværdige samarbejdspartnere, der overholder aftaler, budgetter og deadlines. Derfor vil vi helt sikkert gerne arbejde sammen med Hedema igen.”

Hele maskinparken var i spil

Maskinpark

Vores maskinpark gør, at vi kan lave unikke og skræddersyede inddækninger. Vores laserskærere bringer geometriske former i alle tænkelige materialer. Vi udformer fine detaljer og store bukkede plader, og stansemaskinerne leverer flotte perforeringsmønstre.

Rådgivning om materialevalg og dimensionering

Vi står for hele processen fra produktionstegninger til leveringsklar bygningsdel og varetager alle projektets faser. Vores dygtige konstruktører assisterer gerne med at gøre skitser og ideer til virkelighed.

Jo tidligere vi kommer med på råd, jo bedre kan vi vejlede og tilpasse tegninger, så produktionen af dine bygningsdele kan gennemføres så forsvarligt og rationelt som muligt. Vi rådgiver om materialevalg, styrkeforhold, dimensionering, muligheder og eventuelle begrænsninger. 

  • Erhvervsbyggeri
  • Etageejendomme
  • Typehuse og villaer
  • Byrum
  • Offentlige bygninger

Morten Bysted Pedersen har fået mere end 20 års erfaring – helt uden uddannelse

Morten har prøvet lidt af hvert hos Hedema og har udviklet sig fagligt gennem de forskellige arbejdsopgaver.

Læs om Mortens udvikling hos Hedema

Kontakt Kim og få et tilbud nu

Vi løser alle typer opgaver - fra produktionsserier til et-styks ordrer og fra udvikling af prototyper til gengangere. Altid med en lav fejlmargen. Derfor kalder vi os alsidige, fleksible og præcise.

 

 

Kim Kjær Andersen

Vi løser alle typer opgaver - fra produktionsserier til et-styks ordrer og fra udvikling af prototyper til gengangere. Altid med en lav fejlmargen. Derfor kalder vi os alsidige, fleksible og præcise.

 

 

Kontakt

Kim Kjær Andersen Adm. direktør/Medindehaver
kka@hedema.dk
+45 76 75 27 14

Sådan arbejder viLave fejlrater og en effektiv ordrebehandling

Vi arbejder målrettet på at skabe en professionel og motiveret organisation med engagerede og dygtige medarbejdere.Vi har optimeret alle processer, så du er sikret et effektivt produktionsflow og en høj fleksibilitet.

Derfor får du altid grundig rådgivning om konstruktion og produktionsmetoder og sparring om protopotypeudvikling og design af unika. Det sparer dig tid og en helt masse forklaringer.

Få tilbud nu

Scroll ned og se mere