Kantbukning

Vi udfører kantbukning af dine emner i både store og små serier og i alle metaller - stål, rustfrit og aluminium. Skal du have udført bukning af tykke emner, sørger vi for nøjagtig og ensartet bukning af dine emner. Du får en flot finish og præcision på alle profiler uanset tykkelse og længde – op til 4.200 mm.

Vores ekspertise inden for kantbukning reducerer svejsearbejdet

Vi har seks CNC-styrede kantpressere på vores adresse i Horsens, og kan derfor udføre mange forskellige typer kantbuk, også af store, komplekse komponenter og profiler.

Ved at benytte vores ekspertise og maskinpark indenfor kantbukning kan du reducere svejsearbejdet på dine emner – det giver en flot finish og reducerer omkostningerne.

Case

Facadebeklædning af 1800 m2 hos Carlsberg

”Det er vigtigt for Carlsberg med troværdige samarbejdspartnere, der overholder aftaler, budgetter og deadlines. Derfor vil vi helt sikkert gerne arbejde sammen med Hedema igen.”

Hele maskinparken var i spil

Flere buk i én arbejdsgang

CNC-kantpresseren sikrer præcision og ensartethed i kanter og buk uanset materiale og betyder, at emnet og værktøjet kan positioneres helt præcist. Derfor kan vi ofte udføre flere forskellige buk i én arbejdsgang uden at gå på kompromis med præcisionen.

  • Kantbukningsopgaver med minimal opstillingstid
  • Kantbukning af emner i alle materialer - rustfri stål, stål, aluminium mm.

Maskinparken

  • Pulmax 100 ton L = 2.600 mm
  • Fasti 50 ton L = 1.000 mm
  • Fasti 50 ton L = 1.500 mm
  • Amada 80 ton L = 2.500 mm
  • Amada 170 ton L = 3.000 mm
  • Amada 220 ton L= 4.200mm
  • Amada 170 ton L = 3.000 mm

Kontakt Kim og få et godt tilbud

Vi deltager meget gerne tidligt i processen med sparring og rådgivning om konstruktion og produktionsmetoder - så du får den bedste og mest effektive løsning.

Kim Kjær Andersen

Vi deltager meget gerne tidligt i processen med sparring og rådgivning om konstruktion og produktionsmetoder - så du får den bedste og mest effektive løsning.

Kontakt

Kim Kjær Andersen Adm. direktør/Medindehaver
kka@hedema.dk
+45 76 74 50 00

Vi søger operatør til svejserobot

Bliv en del af Hedemas team

Vi søger en operatør til vores svejserobotter

Læs mere om jobbet her

Strategisk samarbejdspartnerVi gør det nemt for dig og tager os af alle processer

Hedensted Maskinfabrik - nu Hedema med adresse i Horsens i Østjylland - blev etableret i 1972 og er siden vokset til en topmoderne maskinfabrik med 75 medarbejdere. Investeringen i den første revolverstanser i 1984 blev startskuddet til en større vækst og en yderligere specialisering i pladebearbejdning. I dag er Hedema en stærk strategisk samarbejdspartner for mange grene af dansk industri. 

I 2007-2008 gennemførte vi et vellykket generationsskifte. I dag tegnes virksomheden tegnes i et kompagniskab mellem Kim Kjær Andersen og Jens Poulsen.

Læs mere om Hedema som totalleverandør og strategisk samarbejdspartner

Scroll ned og se mere