Laserskæring

Har du brug for helt præcis og hurtig laserskæring? Laserskæring er den mest effektive og præcise metode til at skære i metalplader, hvor du opnår en høj ensartethed.

Hedema udfører laserskæring med præcision ned til 0,1 mm. Derfor er kvaliteten af vores produkter høj, og vi kan håndtere de fleste opgaver indenfor laserskæring i alle metaller - aluminium, rustfri og almindeligt stål. Vi laserskærer plader til alle typer virksomheder og brancher både enkeltstyk og små og store serier.

Vi står for al slags viderebehandling af dine laserskårne emner, uanset om de skal bukkes, valses, drejes eller svejses – og selvfølgelig også for enhver form for overfladebehandling. Derfor kan du regne med hurtig ekspedition og en høj grad af fleksibilitet i forhold til dine ønsker.

Vi udfører også spåntagende bearbejdning

Høj produktivitet med ubemandet serieproduktion og højt specialiserede medarbejdere i CNC-bearbejdningsafdelingen. Sådan får du lave fejlrater og et effektivt produktionsflow på dine spåntagningsopgaver.

Læs mere

Reducerede omkostninger ved laserskæring

Vi har tre laserskæremaskiner, de to har højlager – med automatisk pladeilægning og kan derfor køre ubemandet. Derfor kan vi udnytte vores kapacitet fuldt ud og sikre hurtig levering af laserskårne emner.

Samtidig reducerer det omkostninger og gennemløbstid – og det sikrer dig en konkurrencedygtig pris på dine laserskærings-opgaver.

Vores programmører i laserskæring programmerer laserskæreren direkte fra din digitale tegning, 3D-fil eller håndskitse, derfor er omstillingstiderne korte og produktionen effektiv.

Laserskæring i store dimensioner

Vi udfører laserskæring i rustfri og almindeligt stål samt aluminium og kan håndtere plader med store dimensioner, op til 2 x 4 meter. Pladetykkelser er 15 mm for aluminium, 20 mm for rustfri stål og 25 mm for almindeligt stål.

Med laserskæring med automatisk pladeilægning undgår du ridser og ujævne snitflader, og får skarpe hjørner uanset materialets form og tykkelse.
Vi kontrollerer hellere en gang for meget end en gang for lidt. Det er din sikkerhed for knivskarp og præcis laserskæring af alle emner.

    •    Laserskæring med høj præcision
    •    Laserskæring med skarpe og flotte snitflader
    •    Laserskæring i rustfast stål og almindeligt stål
    •    Laserskæring i aluminium, messing og kobber
    •    Laserskæring med hurtig levering og leveringssikkerhed

Maskinpark

  • Amada X1 4 kW
  • Bystronic ByStar, 6 kW
  • Bystronic BySprint Fiber, 4 kW

Pladedimensioner

Max. plademål: 2000 x 4000 mm

Max. pladetykkelser som kan bearbejdes:

  • Almindeligt stål: max. 25 mm
  • Rustfrit stål: max. 20 mm
  • Aluminium: max. 15 mm

Morten Bysted Pedersen har fået mere end 20 års erfaring – helt uden uddannelse

Morten kom til Hedema for snart 20 år siden og er i dag konstruktør.

Morten har prøvet lidt af hvert hos Hedema og har udviklet sig fagligt gennem de forskellige arbejdsopgaver.

Læs om Mortens udvikling hos Hedema

Få et tilbud på din opgave nu

Vi har optimeret alle interne processer, så vi altid kan levere laserskårne elementer hurtigt, effektivt og med lav fejlmargen. Derfor er vi en foretrukken underleverandør til industrien.

Kim Kjær Andersen

Vi har optimeret alle interne processer, så vi altid kan levere laserskårne elementer hurtigt, effektivt og med lav fejlmargen. Derfor er vi en foretrukken underleverandør til industrien.

Kontakt

Kim Kjær Andersen Adm. direktør/Medindehaver
kka@hedema.dk
+45 76 75 27 14

Scroll ned og se mere