Laserskæring

Har du brug for helt præcis og hurtig laserskæring i Jylland eller resten af Danmark? Laserskæring er den mest effektive og præcise metode til at skære i metalplader, hvor du opnår en høj ensartethed.

Hedema i Horsens udfører laserskæring med præcision ned til 0,1 mm. Derfor er kvaliteten af vores produkter høj, og vi kan håndtere de fleste opgaver indenfor laserskæring i alle metaller - aluminium, rustfri og almindeligt stål. Vi laserskærer plader til alle typer virksomheder og brancher både enkeltstyk og små og store serier.

Vi står for al slags viderebehandling af dine laserskårne emner, uanset om de skal bukkes, valses, drejes eller svejses – og selvfølgelig også for enhver form for overfladebehandling. Derfor kan du regne med hurtig ekspedition og en høj grad af fleksibilitet i forhold til dine ønsker.

Reducerede omkostninger ved laserskæring

Laserskæring i store dimensioner

Vi udfører laserskæring i rustfri og almindeligt stål samt aluminium og kan håndtere plader med store dimensioner, op til 2 x 4 meter. Pladetykkelser er 15 mm for aluminium, 20 mm for rustfri stål og 25 mm for almindeligt stål.

Med laserskæring med automatisk pladeilægning undgår du ridser og ujævne snitflader, og får skarpe hjørner uanset materialets form og tykkelse.
Vi kontrollerer hellere en gang for meget end en gang for lidt. Det er din sikkerhed for knivskarp og præcis laserskæring af alle emner.

    •    Laserskæring med høj præcision
    •    Laserskæring med skarpe og flotte snitflader
    •    Laserskæring i rustfast stål og almindeligt stål
    •    Laserskæring i aluminium, messing og kobber
    •    Laserskæring med hurtig levering og leveringssikkerhed

Pladedimensioner og maskinpark

Arbejdsskade blev til et nyt job

For Lars Kristensen blev en arbejdsskabe til et job hos Hedema

Lars Kristensen har været ansat hos Hedema i 10 år. Han startede med at køre laserskærer, men måtte for fire år siden sige stop på grund af en gammel arbejdsskabe. I dag arbejder han som programmør hos Hedema. 

Læs mere om Lars' arbejde hos Hedema

Vi udfører også spåntagende bearbejdning

Vi har en høj produktivitet med ubemandet serieproduktion og højt specialiserede medarbejdere i CNC-bearbejdningsafdelingen. Sådan får du lave fejlrater og et effektivt produktionsflow på dine spåntagningsopgaver.

Læs mere om vores bearbejdningsafdeling

Vi søger operatør til svejserobot

Bliv en del af Hedemas team

Vi søger en operatør til vores svejserobotter

Læs mere om jobbet her

Få et tilbud på din opgave nu

Vi har optimeret alle interne processer, så vi altid kan levere laserskårne elementer hurtigt, effektivt og med lav fejlmargen. Derfor er vi en foretrukken underleverandør til industrien.

Kim Kjær Andersen

Vi har optimeret alle interne processer, så vi altid kan levere laserskårne elementer hurtigt, effektivt og med lav fejlmargen. Derfor er vi en foretrukken underleverandør til industrien.

Kontakt

Kim Kjær Andersen Adm. direktør/Medindehaver
kka@hedema.dk
+45 76 74 50 00

Scroll ned og se mere