Montage og levering

Vi fungerer meget gerne som samarbejdspartner fra ideudvikling til montage. På den måde får du samlet opgaverne og skal ikke forholde dig til flere underleverandører.

Vi tager os gerne af montage, hvis flere dele skal leveres som en samlet komponent. 

Du kan levere delene, og vi monterer dem for dig, eller vi kan både producere og samle elementerne for dig. Vi udfører alle typer montage-opgaver, store som små. 

Montageopgaver af alle slags

Det kan være montage af emner i rustfri, stål, aluminium, kobber eller andre metaller. Vores erfaring med de forskellige materialer gør, at vi ved præcist, hvordan de enkelte metaller skal behandles for, at du får det bedste resultat ud af det.

Har du montageopgaver, der kræver særlig præcision, er du kommet til det rette sted. Vi arbejder detaljeorienteret og omyggeligt med processerne også ned i de små enkeltdele. 

Hårdt arbejde betaler sig hos Hedema

Det er nemt at blive en en integreret del af Hedema

Jerry Anton er laseroperatør hos Hedema. Han kom til i marts 2019 og har fra starten følt sig som en del af Hedema-familien. 

Bliv klogere på Jerrys start hos Hedema

Få sparring og rådgivning

Vores erfarne konstruktører er klar til at sparre med dig om tekniske og økonomiske spørgsmål, så du opnår de  mest effektive løsninger. 

Vi leverer din ordre, til tiden og til prisen - og du får en nem totalløsning.

Kontakt Kim og få et tilbud nu

Vi løser alle typer opgaver - fra produktionsserier til et-styks ordrer og fra udvikling af prototyper til gengangere. Altid med en lav fejlmargen. Derfor kalder vi os alsidige, fleksible og præcise.

 

 

Kim Kjær Andersen

Vi løser alle typer opgaver - fra produktionsserier til et-styks ordrer og fra udvikling af prototyper til gengangere. Altid med en lav fejlmargen. Derfor kalder vi os alsidige, fleksible og præcise.

 

 

Kontakt

Kim Kjær Andersen Adm. direktør/Medindehaver
kka@hedema.dk
+45 76 75 27 14

Sådan arbejder viLave fejlrater og en effektiv ordrebehandling

Vi arbejder målrettet på at skabe en professionel og motiveret organisation med engagerede og dygtige medarbejdere.Vi har optimeret alle processer, så du er sikret et effektivt produktionsflow og en høj fleksibilitet.
Derfor får du altid grundig rådgivning om konstruktion og produktionsmetoder og sparring om protopotypeudvikling og design af unika. Det sparer dig tid og en helt masse forklaringer.

Få tilbud nu

Scroll ned og se mere