Pladebearbejdning

Vi er en erfaren og kompetent samarbejdspartner inden for  tyndpladebearbejdning med base i Horsens i Østjylland. Med vores moderne maskinpark kan vi tilbyde en fleksibel produktion med lynhurtige omstillingstider.

Vi har topmoderne laserskærere, for eksempel en fiberbaseret laserskærer, der efterlader et utroligt flot resultat. Laserskæreren er særligt velegnet til plader op til 25 mm, og vi kan levere laserskårne emner i messing, kobber og aluminium. Med vores CNC-styrede kantpressere kan vi bukke op til 4000 mm i alle materialer. Vores dygtige og erfarne medarbejdere indenfor bukke, slibning og svejsning (robotsvejsning og manuel svejsning) garanterer et flot stykke tyndpladebearbejdning.

Vi arbejder med tyndpladebearbejdning på computerstyrede maskiner, det giver et sikkert og ensartet resultat hver gang. Da vi er specialister inden for tyndpladebearbejdning, er vi klar til at råde og sparre med dig om dine projekter, og vi kan fremstille prototyper af tyndpladebearbejdnings-produkter forud for din ønskede produktion.

Case

Tæt samarbejde med Logistikcentret om ny produktionslinje

”Vi var glade for samarbejdet og vil bruge Hedema en anden gang – de har leveret det, vi aftalte og i en kvalitet, der er i orden.”

Læs hele casen her

Maskinpark

  • Bystronic BySprint Fiber, 4 kW med automatisk loader/unloader
  • Bystronic ByAutonom, 6 kW med automatisk loader. Performer optimalt ved en pladetykkelse på 5 - 25 mm i jern og rustfrit stål. Ved aluminium har ByAutonom sin force ved plader op til 15 mm.
  • Amada X1 4 k

 

Pladedimensioner

Max. pladetykkelser vi kan skære:

  • Almindeligt stål: max. 25 mm
  • Rustfrit stål: max. 20 mm
  • Aluminium: max. 15 mm
  • Kobber: 6 mm
  • Messing: 6 mm


Max. plademål: 3000 x 1500 mm

Kasper startede som vikar. I dag har han ansvar for tre maskiner

Et vikarjob førte til et fast job for Kasper

Kasper Jørgensen er fladder-operatør hos Hedema. Han har været fastansat i 3 år, men startede i sin tid som vikar. 

Læs mere om, hvordan Kasper arbejder hos Hedema

Få et tilbud på pladebearbejdning nu

Vi er stærke inden for pladebearbejdning og giver gerne et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi er altid klar til at reagere hurtigt på din henvendelse på mail eller telefon.

 

 

Kim Kjær Andersen

Vi er stærke inden for pladebearbejdning og giver gerne et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi er altid klar til at reagere hurtigt på din henvendelse på mail eller telefon.

 

 

Kontakt

Kim Kjær Andersen Adm. direktør/Medindehaver
kka@hedema.dk
+45 76 75 27 14

Glædelig jul og godt nytår

Hedema ønsker alle en glædelig jul og et fantastisk nytår

Tak for et forrygende år med travlhed, gode opgaver og samarbejder. Vi ønsker jer alle en rigtig glædelig jul og et fantastisk nytår. Vi ses i 2022! Vi holder lukket fra den 23. december til den 2. januar.

Læs mere

Scroll ned og se mere