Pladebearbejdning

Vi er en erfaren og kompetent samarbejdspartner inden for  tyndpladebearbejdning. Med vores moderne maskinpark kan vi tilbyde en fleksibel produktion med lynhurtige omstillingstider.

Vi har topmoderne laserskærere, for eksempel en fiberbaseret laserskærer, der efterlader et utroligt flot resultat. Laserskæreren er særligt velegnet til plader op til 5 mm, og vi kan levere laserskårne emner i messing, kobber og aluminium. Med vores CNC-styrede kantpressere kan vi bukke op til 3000 mm i alle materialer. Vores dygtige og erfarne medarbejdere indenfor bukke, slibning og svejsning garanterer et flot stykke tyndpladebearbejdning.

Vi arbejder med tyndpladebearbejdning på computerstyrede maskiner, det giver et sikkert og ensartet resultat hver gang. Da vi er specialister inden for tyndpladebearbejdning, er vi klar til at råde og sparre med dig om dine projekter, og vi kan fremstille prototyper af tyndpladebearbejdnings-produkter forud for din ønskede produktion.

Case

Tæt samarbejde med Logistikcentret om ny produktionslinje

”Vi var glade for samarbejdet og vil bruge Hedema en anden gang – de har leveret det, vi aftalte og i en kvalitet, der er i orden.”

Læs hele casen her

Maskinpark

  • Bystronic BySprint Fiber, 4 kW med automatisk loader/unloader
  • Bystronic ByAutonom, 6 kW med automatisk loader. Performer optimalt ved en pladetykkelse på 5 - 25 mm i jern og rustfrit stål. Ved aluminium har ByAutonom sin force ved plader op til 15 mm.
  • Amada X1 4 k

Pladedimensioner

Max. plademål: 3000 x 1500 mm

Max. pladetykkelser vi kan skære:

  • Almindeligt stål: max. 25 mm
  • Rustfrit stål: max. 20 mm
  • Aluminium: max. 15 mm
  • Kobber: 6 mm
  • Messing: 6 mm

 

Få et tilbud på pladebearbejdning

Vi er stærke inden for pladebearbejdning og giver gerne et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi er altid klar til at reagere hurtigt på din henvendelse på mail eller telefon.

 

 

Kim Kjær Andersen

Vi er stærke inden for pladebearbejdning og giver gerne et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi er altid klar til at reagere hurtigt på din henvendelse på mail eller telefon.

 

 

Kontakt

Kim Kjær Andersen Adm. direktør/Medindehaver
kka@hedema.dk
+45 76 75 27 14

Morten Bysted Pedersen har fået mere end 20 års erfaring – helt uden uddannelse

Morten kom til Hedema for snart 20 år siden og er i dag konstruktør.

Morten har prøvet lidt af hvert hos Hedema og har udviklet sig fagligt gennem de forskellige arbejdsopgaver.

Læs om Mortens udvikling hos Hedema

Scroll ned og se mere