Pladevalsning - valsning af alle plader

Har du brug for at få inddækket eller afskærmet maskiner, søjler, vinduer eller andet? Vi fremstiller pladesvøb, inddækninger til søjler, vinduer, facader og afskærmning til maskiner.

Pladevalsning er en del af pladebearbejdningen, som vi benytter til runde eller rundede emner. Vi udfører specialopgaver inden for pladevalsning – kom med dine idéer eller skitser, så tager vi dig gennem hele processen.

Pladevalsning op til to meter

Vi tilbyder valsning af tyndpladeemner op til to meters længde i alle metaller - stål, rustfrit og aluminium. Til pladevalsning i materialer som slebet/poleret rustfrit stål, aluminium og kobber tilbyder vi valsning i en pladevalse med gummibelægning, så der ikke opstår ridser og mærker.

Pladevalsning på maskinfabrik i Horsens - Hedema.

Vi er totalleverandør – også på valsning af plader

Pladevalsningen kan kombineres med andre former for pladebearbejdning, fx kantbukning, så der opnås elegante løsninger uden svejsninger.

Vi tager os af din ordre gennem hele processen og tilbyder laserskæring, pladebuk, stansning samt overfladebehandling og montage. Vores certificerede svejsere udfører alle former for svejsearbejde.

Vi leverer valsning af plader i alle metaller, både som enkeltstyk og seriefremstilling.

Har du brug for laserskæring af dine emner?

Vi sørger for lynhurtig gennemløbstid på laserskæring. Med tre laserskæremaskiner kan vi udnytte vores kapacitet effektivt og sikre dig hurtig levering af dine emner.

Sådan reducerer vi dine omkostninger

Hurtig levering med lav fejlmargen

Intern kvalitetsovervågning og professionelle produktionsplanlægningsværktøjer sikrer, at vi afleverer det aftalte produkt til den aftalte tid. 

 

 

Kim Kjær Andersen

Intern kvalitetsovervågning og professionelle produktionsplanlægningsværktøjer sikrer, at vi afleverer det aftalte produkt til den aftalte tid. 

 

 

Kontakt

Kim Kjær Andersen Adm. direktør/Medindehaver
kka@hedema.dk
+45 76 74 50 00

Sådan arbejder vi

Scroll ned og se mere