Revolverstansning

Med revolverstansning kan vi udskære emner af rå tyndplade. Vi fremstiller avancerede emner efter dine specifikationer og fremstiller dem hurtigt og effektivt med kort omstillingstid – vi råder over en revolverstanser med 58 værktøjsstationer og to drejebare stationer.

Revolverstansning eller laserskæring?

Revolverstansning er en skæreteknologi, som komplementerer laserskæring eller benyttes i stedet for. Det er emnets udformning, materiale og tykkelse, der afgør den mest hensigtsmæssige bearbejdningsmetode.

Revolverstansning er også den bedste metode, når emnet har et avanceret hulmønster mange huller, eller der skal udføres formninger som undersænkning, prægning eller hængsler.

Revolverstansning kan benyttes til stansning i op til 6 mm tykkelse eller 10 mm for aluminium og gør det muligt at udnytte materialet optimalt, så du reducerer spild.

Case

Pladearbejde til Lund & Sørensen

”Hedema har de bedste priser og de bedste leveringstider og kan stå for hele opgaven med stansning, pladebuk og montage”

Læs om lynhurtig responstid

Revolverstansning af større serier

Netop den hurtige omstillingstid ved revolverstansning gør, at det er den bedste metode til store serier til avancerede emner med mange formninger.

Skal du have produceret mindre emner i store serier, kan vi fremstille værktøjer præcist til dit emne. Det nedsætter bearbejdningstiden og er omkostningseffektivt, da revolverstansning ikke kræver megen manuel operation.

Maskinpark revolverstansning

  • Amada Coma
  • Amada Vela
  • Amada Vipros 368 King

Specifikationer

  • Max. trykkraft: 50 ton
  • Max. værktøjsdiameter: Ø 114 mm
  • Max. antal værktøjsstationer: 58 stk.
  • 2 stk. Auto Index-stationer


Max. plademål: 3000 x 1500 mm

Pladedimensioner

Max. pladetykkelser som kan bearbejdes:

  • Almindeligt stål: max. 6 mm
  • Rustfrit stål: max. 6 mm
  • Aluminium: max. 10 mm

Frihed under ansvar fastholder medarbejdere

Frihed under ansvar er i fokus hos Hedema

Jørgen Bitsch Knudsen ved om nogen, hvad det vil sige at arbejde hos en virksomhed som Hedema. Han har arbejdet hos Hedema i 37 år, og i den tid har han været i konstant udvikling.

Læs om, hvorfor Jørgen Bitsch Knudsen arbejder hos Hedema

Få et tilbud på din opgave nu

Vi kontrollerer hellere en gang for meget end en gang for lidt. Det er din sikkerhed for gennemarbejdede løsninger med flot finish og høj præcision.

Kim Kjær Andersen

Vi kontrollerer hellere en gang for meget end en gang for lidt. Det er din sikkerhed for gennemarbejdede løsninger med flot finish og høj præcision.

Kontakt

Kim Kjær Andersen Adm. direktør/Medindehaver
kka@hedema.dk
+45 76 75 27 14

Totalløsninger – hele pakken ét stedVi har samlet alle processer under samme tag

Når du vælger at bruge os som din totalleverandør, får du en samarbejdspartner, der kan løfte både store og små opgaver, en samarbejdspartner, der har orden i papirgangene, tidsplanerne, sporbarheden og dokumentationen. Vi tager gerne ansvaret for komplekse bearbejdningsprocesser. Vores styrke er, at vores processer og vi som samarbejdspartner er alsidige, fleksible og præcise!
Vi sammensætter den rigtige løsning ved at udvælge netop de operationer, der bedst løser dine opgaver og sikrer dig dermed en løsning til rette pris og kvalitet.

Få et tilbud nu

Scroll ned og se mere