Robotsvejsning og manuel svejsning

Hos Hedema har vi specialiseret os i robotsvejsning med mange certificerede svejsere og tre svejserobotter fra Cloos, der kan klare store og komplekse emner. Vi svejser i alle materialer og på avancerede emner op til 8 meter i længden. Vi udfører CO2-, mig-, mag- og tigsvejsning på vores tre svejserobotter.

Vi deltager meget gerne i hele processen fra idéudvikling og skitser til efterbehandling, montage og forsendelse af de svejste emner. Vi arbejder med 2D-filer, 3D-filer eller ud fra dine håndtegnede skitser.

Data på den store Cloos svejserobot

  • To stationer - bæreevne 2 ton
  • 8 m. længde
  • 2 m. diameter

Case

Vi udfører robotsvejsning af store emner for Stenhøj A/S

”Kombinationen af kvalitet, pris, fleksibilitet, korte leveringstider, intelligent brug af it, løbende forbedringer og ikke mindst en 100 % kundeorienteret tilgang hos Hedema er unik."

Læs om samarbejdet her

20 certificerede svejsere

Vi har 20 svejsere, der alle er certificerede efter EN I9606-1+2. Du kan få certifikatsvejsning i alle vores forskellige svejseprocesser og materialegrupper, da vi har certifikatsvejsere indenfor dem alle - derfor kan du regne med de den bedste kvalitet på dine svejste emner. Certifikatsvejsning gælder selvfølgelig også ved manuel svejsning. 

2.400 m2 svejsehaller

Hedema udfører robotsvejsning i sort stål, rustfri stål og aluminium. Vi svejser komplekse og store emner, helt op til 8 meter og udfører tig, mig, mag og CO2-svejsning. Vi har indrettet 2.400 m2 til svejsning – vi har indrettet separate svejsehaller til sort svejsning, rustfri svejsning, robotsvejsning, savehal og sliberum. 

Svejsefiksturer og programmering

Vi udvikler selv fiksturer til manuel svejsning og robotsvejsning. Vores robotsvejsere programmerer robotsvejseren enten direkte på robotten eller fra pc'en. Hvor meget programmering og udvikling af fiksturer, der skal til, afhænger af, hvor kompleks den konkrete svejseopgave er. Ønsker du at benytte dine egne svejsefiksturer, tilpasser vi dem til robotten.

Ved at fremstille vores egne svejsefiksturer reducerer vi omstillingstid og spildtid og sørger for, at robotsvejseren kører uden afbrydelser.

Kontakt Kim og få et tilbud nu

Vi løser alle typer opgaver - fra produktionsserier til et-styks ordrer og fra udvikling af prototyper til gengangere. Altid med en lav fejlmargen. Derfor kalder vi os alsidige, fleksible og præcise.

 

 

Kim Kjær Andersen

Vi løser alle typer opgaver - fra produktionsserier til et-styks ordrer og fra udvikling af prototyper til gengangere. Altid med en lav fejlmargen. Derfor kalder vi os alsidige, fleksible og præcise.

 

 

Kontakt

Kim Kjær Andersen Adm. direktør/Medindehaver
kka@hedema.dk
+45 76 75 27 14

En hurtig og præcis proces

Vi udfører både manuel svejsning og robotsvejsning og kan rådgive dig om den bedste løsning til netop din svejseopgave, så du er sikker på at få det bedste resultat. Valget mellem manuel svejsning og robotsvejsning afhænger af seriestørrelse, krav til finish og svejseopgavens kompleksitet.

Robotsvejsning er mange gange hurtigere end manuel svejsning. Du vil især kunne mærke forskellen, hvis du har svejseemner med lang svejsetid eller emner, der kræver høj præcision. Svejserobotten kan indstilles til at udføre opgaverne med en millimeters nøjagtighed og uden spildtid. Vi arbejder med både små serier og større, monotone svejseopgaver - som udføres billigst og mest effektivt på en svejserobot.

Morten Bysted Pedersen har fået mere end 20 års erfaring – helt uden uddannelse

Morten kom til Hedema for snart 20 år siden og er i dag konstruktør.

Morten har prøvet lidt af hvert hos Hedema og har udviklet sig fagligt gennem de forskellige arbejdsopgaver.

Læs om Mortens udvikling hos Hedema

Scroll ned og se mere