Save/Klip/Afgratning

Omhyggelig afgratning er vigtig for produktets kvalitet. Vi udfører afgratning og fjerner skarpe kanter og grater for at skabe et ensartet produkt. Vores medarbejdere arbejder omhyggeligt og præcist for at levere dit produkt med jævne overplader og minimale bearbejdningsspor. 
Vi har flere typer afgratningsmaskiner, blandt andet en vibrationsafgrater, der gør det muligt at afgrate mange emner ad gangen. Også afgratning af emner, vi ikke selv har produceret.

Brug for opdavning og afklipning? Vi har alle maskiner og teknikker til præcis opsavning og afklipning af emner og plader.

Afgratningsmaskiner

  • Kantpudser
  • Pladepudser
  • Vibrationsafgrater
  • Fladder, op til 1500mm i bredden

Frihed og medbestemmelse i afkortningsafdelingen

Anders Hansen er reservemand og har sin helt egen afdeling hos Hedema

Anders Hansen startede hos Hedema som vikar, men kom hurtigt ind i en fast stilling som savmand. Og han er rigtig glad for den frihed og selvbestemmelse, der følger med jobbet. 

Læs mere, om Anders' daglige gang hos Hedema

Kontakt Kim og få et godt tilbud

Vi er en foretrukken leverandør til industrien, fordi vi vores alsidige maskinpark kan håndtere alle behandlingsprocesser. Og så er vi EN 1090 og ISO 9001 certificeret - din garanti for en effektiv proces.

Kim Kjær Andersen

Vi er en foretrukken leverandør til industrien, fordi vi vores alsidige maskinpark kan håndtere alle behandlingsprocesser. Og så er vi EN 1090 og ISO 9001 certificeret - din garanti for en effektiv proces.

Kontakt

Kim Kjær Andersen Adm. direktør/Medindehaver
kka@hedema.dk
+45 76 74 50 00

Vi søger operatør til svejserobot

Bliv en del af Hedemas team

Vi søger en operatør til vores svejserobotter

Læs mere om jobbet her

Sådan arbejder viLave fejlrater og en effektiv ordrebehandling

Vi arbejder målrettet på at skabe en professionel og motiveret organisation med engagerede og dygtige medarbejdere.Vi har optimeret alle processer, så du er sikret et effektivt produktionsflow og en høj fleksibilitet.
Derfor får du altid grundig rådgivning om konstruktion og produktionsmetoder og sparring om protopotypeudvikling og design af unika. Det sparer dig tid og en helt masse forklaringer.

Få et godt tilbud

Scroll ned og se mere