Effektiv, højteknologisk maskinpark

Effektiv, højteknologisk maskinpark

Læs mere

Spåntagning/Spåntagende bearbejdning

Vi udvider vores bearbejdningscenter

Høj produktivitet med ubemandet serieproduktion

Vi har en række high-speed bearbejdningscentre med paletteskift og en femakset drejebænk med stangautomat, men også maskiner til manuel bearbejdning. Vi kan bearbejde mange emner i en opstilling og kan køre ubemandet. Vi skærer ned på omstillinger og manuel bearbejdning og kan derfor øge produktiviteten og give dig konkurrencedygtige priser på serieproduktion af mange emner.

Uanset hvilke emnetyper, du ønsker, er vi klar til at varetage processen fra idé til færdigt produkt: alt fra maskindele, prototyper, værktøjsemner til efterbearbejdning af formede og støbte emner.

Specialiserede medarbejdere inden for spåntagning og CNC-bearbejdning

Vores medarbejdere er specialiserede inden for spåntagning og CNC-bearbejdning og arbejder dedikeret og selvstændigt med opgaverne. De fungerer som kompetente sparringspartnere for dig og rådgiver om produktionsprocesser og materialer.

Medarbejderne sørger for lave omstillingstider og skaber et kontinuerligt flow i produktionen, så dine opgaver kommer hurtigt igennem.

Sammen med vores effektive, højteknologiske maskiner til spåntagende bearbejdning, er medarbejderne din sikkerhed for lave fejlrater og et effektivt produktionsflow.

Maskinpark/Bearbejdningscenter

Kontakt Kim og få et tilbud nu

Vi lever op til de skrappe krav fra blandt andet vindmølleindustrien og transportsektoren - for eksempel inden for holdbarhed, modstandskraft og minimal vægt. Derfor er vi en foretrukken underleverandør til industrien.

 

 

Kim Kjær Andersen

Vi lever op til de skrappe krav fra blandt andet vindmølleindustrien og transportsektoren - for eksempel inden for holdbarhed, modstandskraft og minimal vægt. Derfor er vi en foretrukken underleverandør til industrien.

 

 

Kontakt

Kim Kjær Andersen Adm. direktør/Medindehaver
kka@hedema.dk
+45 76 75 27 14

Totalløsninger – hele pakken ét stedVi har samlet alle processer under samme tag

Når du vælger at bruge os som din totalleverandør, får du en samarbejdspartner, der kan løfte både store og små opgaver, en samarbejdspartner, der har orden i papirgangene, tidsplanerne, sporbarheden og dokumentationen. Vi tager gerne ansvaret for komplekse bearbejdningsprocesser. Vores styrke er, at vores processer og vi som samarbejdspartner er alsidige, fleksible og præcise!
Vi sammensætter den rigtige løsning ved at udvælge netop de operationer, der bedst løser dine opgaver og sikrer dig dermed en løsning til rette pris og kvalitet.

Få tilbud nu

Scroll ned og se mere