Konstruktion

Står du med et stålkonstruktionsprojekt, der kræver professionel ekspertise? Hos Hedema er vi specialister i skræddersyede konstruktioner i stål, og vi hjælper dig godt i mål fra start til slut i processen.

Få realiseret konstruktionen hos os

For at få det bedste resultat anbefaler vi, at du involverer professionelle så tidligt i konstruktionsfasen som muligt. Hos Hedema kan vi assistere dig allerede i idé- og udviklingsfasen for på den måde at opnå den optimale løsning i forhold til materialer, maskiner og budget.

Vores dygtige konstruktører hjælper gerne med at omsætte din idé til en 3D-konstruktion og derefter en tegning, så du visuelt kan se slutkonstruktionen og benytte den som grundlag for din prototype.

Lad os håndtere alle processerne

Har du idéen, men mangler du udførsel og sparring på, hvilke muligheder og begrænsninger der er, så hjælper vores teknikere gerne med produktudvikling og omsætter din idé til virkelighed. 

Vores bedste styrke er vores dygtige og erfarne medarbejdere samt vores alsidige produktionsfaciliteter, der er den perfekte blanding af gamle håndværkstraditioner og topmoderne industri.

Vi behersker alle niveauer i fremstillingen, lige fra konstruktion og design til prototypeudvikling og produktion. Det gør os til en foretrukken leverandør af totalløsninger i alle seriestørrelser.

Facaderenovering hos Carlsberg

Se alle cases

Se hele casen

bubble