• Læs mere

  Robotsvejsning ved Stenhøj

  ”Det var dem, der bedst passede til vores behov. Kombinationen af kvalitet, pris, fleksibilitet, korte leveringstider, intelligent brug af it, løbende forbedringer og ikke mindst en 100 % kundeorienteret tilgang hos Hedema er unik." 

 • Læs mere

  Hedema udfører alt stålarbejde på verdens største 3D-printer

  Hedema kan levere ekstremt høj præcision og ensartethed i pladebearbejdningen og kan håndtere store emner.

 • Læs mere

  Facaderenovering hos Carlsberg

  ”Hedema har en stor viden om produktionsmetoder inden for cortenstål og fungerede som en troværdig samarbejdspartner på vores projekt. De har overholdt tidsplaner, budgetter og alle aftaler." 

 • Læs mere

  Etablering af produktlinje

  "Vi valgte Hedema til opgaven, fordi det virkede, som om de havde forstand på, hvad de snakkede om," fortæller administrerende direktør Steen Jeppesen fra Logistikcenteret.

 • Læs mere

  Lynhurtig responstid

  - I dag har vores kunde modtaget 2 x 12 prototyper af pladerne. Hedema har lavet dem på fem arbejdsdage – det er en meget meget hurtig responstid! siger Carsten Sørensen. Og det er rigtig pænt arbejde, de har lavet.

Sådan arbejder viLave fejlrater og en effektiv ordrebehandling

Vi arbejder målrettet på at skabe en professionel og motiveret organisation med engagerede og dygtige medarbejdere.Vi har optimeret alle processer, så du er sikret et effektivt produktionsflow og en høj fleksibilitet.
Derfor får du altid grundig rådgivning om konstruktion og produktionsmetoder og sparring om protopotypeudvikling og design af unika. Det sparer dig tid og en helt masse forklaringer.

Kontakt os for et godt tilbud nu

Scroll ned og se mere