Overfladebehandling

Vi sørger for den afsluttende overfladebehandling af dine emner. Du slipper for en masse logistik og sparer både tid og penge, når du overlader alle processerne til os som totalleverandør. Vi kvalitetskontrollerer selvfølgelig altid dine komponenter før levering.

Forlæng levetiden på dine emner med den rigtige overfladebehandling

Overfladebehandlingen kan foregå på mange måder, afhængig af materiale, konstruktionen og hvad komponenterne skal bruges til. Uanset teknologien sikrer maling, galvanisering, metallisering, bejdsning og silketryk, at I overholder branchekravene om holdbarhed og efterbehandling.

Vores samarbejdspartnere arbejder med et højt kvalitetsniveau i alle delprocesser omkring overfladebeskyttelse. 

Kvalitet er en væsentlig parameter hos Hedema

Hos Hedema sikrer vi, at kvaliteten er i top

Frank Nielsen er kvalitetskontrollant hos Hedema. Og det betyder i al sin enkelthed, at han har øjne på alt, hvad der kommer ind og ud af produktionen for at sikre, at kvaliteten lever op til kundens forventninger.

Læs mere om, hvordan vi sikrer høj kvalitet

Få tilbud på din opgave nu

Hos os får du altid en fast kontaktperson, der tager sig af din opgave gennem alle processer. Det sparer dig for både tid og besvær. 

 

 

Kim Kjær Andersen

Hos os får du altid en fast kontaktperson, der tager sig af din opgave gennem alle processer. Det sparer dig for både tid og besvær. 

 

 

Kontakt

Kim Kjær Andersen Adm. direktør/Medindehaver
kka@hedema.dk
+45 76 74 50 00

Sådan arbejder viLave fejlrater og en effektiv ordrebehandling

Vi arbejder målrettet på at skabe en professionel og motiveret organisation med engagerede og dygtige medarbejdere.Vi har optimeret alle processer, så du er sikret et effektivt produktionsflow og en høj fleksibilitet.
Derfor får du altid grundig rådgivning om konstruktion og produktionsmetoder og sparring om protopotypeudvikling og design af unika. Det sparer dig tid og en helt masse forklaringer.

Få tilbud nu

Scroll ned og se mere