• Få mere at vide om pladebearbejdning

  Pladebearbejdning

  Vi udfører alle typer opgaver inden for pladebearbejdning og alle behandlingsprocesser.
  Vi investerer løbende i ny maskiner og tilpasser os kundernes ønsker - med lynhurtige omstillingstider.

 • Laserskæring - sådan gør vi

  Laserskæring

  Vi udfører laserskæring med en præcision ned til 0,1 mm. for at sikre en høj kvalitet. 
  Vi kontrollerer hellere en gang for meget end en gang for lidt. Derfor kan du altid forvente knivskarp og præcis laserskæring af dine emner.

 • Se hvordan vi robotsvejser her

  Robotsvejsning

  Robotsvejsning er vores speciale. Vi har tre robotsvejsere til CO2-svejsning og tig-svejsning. Vi leverer alle former for svejsning  og svejste komponenter i alle materialer og dimensioner, udført i alle typiske svejsemetoder. 

 • Vil du vide mere om spåntagning?

  Spåntagning

  Vi udfører spåntagende bearbejdning præcist og omhyggeligt med fine tolerancer. Vi kan også løse din opgave inden for CNC-bearbejdning - og investerer løbende i nye maskiner for at løse netop de opgaver, vores kunder efterspørger.

 • Læs mere om revolverstansning

  Revolverstansning

  Med revolverstansning udskærer vi emner af rå tyndplade - hurtigt og med kort omstillingstid.  Vi råder over en revolverstanser med 58 værktøjsstationer og to drejebare stationer. Ved store serier fremstiller vi værktøjer præcist til dit emne.

 • Få mere at vide om afgratning

  Save/Klip/Afgratning

  Vi udfører afgratning og fjerner skarpe kanter og grater for at skabe et ensartet produkt. Vi råder over flere afgratningsmaskiner, så vi altid kan levere emnerne med jævne overplader og minimale bearbejdningsspor.

 • Få mere at vide om pladevalsning

  Pladevalsning

  Vi udfører valsning af tyndpladeemner i stål, rustfri, aluminium og metal op til to meters længde. Du får valsning af alle profiltyper, profilstørrelser og kvaliteter, fx afskærmning, inddækning og pladesvøb.

 • Sådan hjælper vi med kantbukning

  Kantbukning

  Vi udfører kantbukning med seks CNC-styrede kantpressere og kan udføre mange typer kantbuk, også af komplekse komponenter og profiler. Vi kan ofte gøre flere forskellige buk færdige i én arbejdsgang og leverer en finish, der gør, at du kan reducere svejsearbejdet. 

 • Læs mere om overfladebehandling

  Overfladebehandling

  Vi udfører gerne den afsluttende overfladebehandling af dine emner, i et tæt samarbejde med udvalgte underleverandører. Overlad hele processen til os - du slipper for en masse logistik og sparer både tid og penge.

 • Lad os udfordre dig med gode ideer

  Konstruktion

  Vi deltager meget gerne allerede i konstruktionsfasen med kreativ og kompetent sparring.  Har du idéen, men mangler modellen, hjælper vi med produktudvikling og omsætter din idé til en 3D-model.

 • Vi kan være din totalleverandør

  Montage 

  Vi tager os gerne af montage, hvis flere dele skal leveres som en samlet komponent. Vi kan tage os af hele processen og levere et færdigmonteret produkt.

 • Få mere at vide om bygningsstål her

  Facadebeklædning

  Vi udfører facadebeklædning og altaner - bygningstål til forstærkninger, indvendige og udvendige trapper, gelændere, værn, reposer, platforme, terrasser og mange andre dele i stål. 

Totalløsninger – hele pakken ét stedVi har samlet alle processer under samme tag

Når du vælger at bruge os som din totalleverandør, får du en samarbejdspartner, der kan løfte både store og små opgaver, en samarbejdspartner, der har orden i papirgangene, tidsplanerne, sporbarheden og dokumentationen. Vi tager gerne ansvaret for komplekse bearbejdningsprocesser. 
Vi forholder os kreativt og spørgende til din opgave, så vi kan sammensætte de operationer, der bedst matcher dine opgaver - så er du sikker på at få både den bedste og den billigste pris .

Lad os give dig et tilbud på din opgave

Scroll ned og se mere