• Læs mere

  Pladebearbejdning

  Vi udfører alle typer opgaver inden for pladebearbejdning og alle behandlingsprocesser.
  Med en moderne maskinpark kan vi tilbyde en fleksibel produktion med lynhurtige omstillingstider.

 • Læs mere

  Laserskæring

  Vi udfører laserskæring med præcision helt ned til 0,1 mm. Derfor er kvaliteten af vores produkter høj. 
  Vi kontrollerer hellere en gang for meget end en gang for lidt. Det er din sikkerhed for knivskarp og præcis laserskæring af alle emner.

 • Læs mere

  Robotsvejsning

  Robotsvejsning er vores speciale med to robotsvejsere til CO2-svejsning og tig-svejsning, men vi arbejder med alle former for svejsning i seperate svejsehaller. Vi leverer svejste komponenter i alle materialer og dimensioner, udført i alle typiske svejsemetoder.

 • Læs mere

  Spåntagning

  Vi udfører spåntagende bearbejdning præcist og omhyggeligt med fine tolerancer. Vi løser en mangfoldighed af opgaver inden for CNC-bearbejdning i form af fræsning og drejning.

 • Læs mere

  Revolverstansning

  Revolverstansning komplementerer laserskæring eller benyttes i stedet for. Revolverstansning kan benyttes til stansning i op til 6 mm tykkelse. 

 • Læs mere

  Save/Klip/Afgratning

  Omhyggelig afgratning er vigtig for produktets kvalitet. Vi udfører afgratning og fjerner skarpe kanter og grater for at skabe et ensartet produkt.

 • Læs mere

  Pladevalsning

  Vi udfører valsning af tyndpladeemner i stål, rustfri, aluminium og metal op til to meters længde. Du får valsning af alle profiltyper, profilstørrelser og kvaliteter.

 • Læs mere

  Kantbukning

  Vi udfører kantbukning med seks CNC-styrede kantpressere, der sikrer præcision og ensartethed i kanter og buk. Derfor kan vi ofte gøre flere forskellige buk færdige i en arbejdsgang. 

 • Læs mere

  Overfladebehandling

  Vi udfører gerne den afsluttende overfladebehandling af dine emner, i et tæt samarbejde med udvalgte underleverandører. Overlad hele processen til os - du slipper for en masse logistik og sparer både tid og penge.

 • Læs mere

  Konstruktion

  Vi deltager meget gerne allerede i konstruktionsfasen med kreativ og kompetent sparring.  Har du idéen, men mangler modellen, hjælper vi med produktudvikling og omsætter din idé til en 3D-model.

 • Læs mere

  Montage 

  Vi tager os gerne af montage, hvis flere dele skal leveres som en samlet komponent.

 • Læs mere

  Facadebeklædning

  Vi udfører facadebeklædning og altaner - bygningstål til forstærkninger, indvendige og udvendige trapper, gelændere, værn, reposer, platforme, terrasser og mange andre dele i stål.

Totalløsninger – hele pakken ét stedVi har samlet alle processer under samme tag

Når du vælger at bruge os som din totalleverandør, får du en samarbejdspartner, der kan løfte både store og små opgaver, en samarbejdspartner, der har orden i papirgangene, tidsplanerne, sporbarheden og dokumentationen. Vi tager gerne ansvaret for komplekse bearbejdningsprocesser. Vores styrke er, at vores processer og vi som samarbejdspartner er alsidige, fleksible og præcise!
Vi sammensætter den rigtige løsning ved at udvælge netop de operationer, der bedst løser dine opgaver og sikrer dig dermed en løsning til rette pris og kvalitet.

Få et godt tilbud

Hurtig og effektiv levering

Vi har styrket vores salgsafdeling og ordremodtagelse, så vi altid er klar til at reagere lynhurtigt på din henvendelse på mail eller telefon.

Haster det ekstra meget, så sig til - så løser vi udfordringen sammen med dig.

 

Kim Kjær Andersen

Vi har styrket vores salgsafdeling og ordremodtagelse, så vi altid er klar til at reagere lynhurtigt på din henvendelse på mail eller telefon.

Haster det ekstra meget, så sig til - så løser vi udfordringen sammen med dig.

 

Kontakt

Kim Kjær Andersen Adm. direktør/Medindehaver
kka@hedema.dk
+45 76 75 27 14

Scroll ned og se mere